Onsdag
12 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Tisdag
18 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 1 match
Måndag
24 Feb 1 match
Söndag
01 Mar 2 matcher
Tisdag
03 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 2 matcher
Lördag
14 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match
Lördag
21 Mar 1 match

Pressmeddelande: William Lindh förlänger med Pixbo Wallenstam

20 maj 2019 10:00
SSL HERR

Pixbo Wallenstams herrar fortsätter sitt lagbygge inför säsongen 2019/20. Den senaste pusselbiten som har fallit på plats är att centern William Lindh förlänger sitt kontrakt. William Lindh har spelat i Pixbo Wallenstam hela sin elitkarriär, nu förlänger han sitt kontrakt. William Lindh säger:

– Jag känner att både jag och Pixbo Wallenstam har mycket kvar att ge, samtidigt som jag fortfarande tycker att det är galet roligt att hålla på. En del i det är att gubbarna i laget betyder oerhört mycket för mig och jag har således svårt att se mig själv i ett scenario där jag inte träffar dem dagligen.


– Det var ett lätt beslut att ta då jag hela tiden haft som avsikt att vara kvar i Göteborg. Enda alternativet var att trappa ner men det är inget jag är redo för riktigt än, säger William Lindh.

Det är en revanchsugen William som blickar fram emot nästa säsong.

– Personligen tycker jag att den senaste säsongen var ett steg bakåt för egen del, jag hade mycket högre förhoppningar på min egen produktion och insats. Så det finns en rejäl revanschlusta inför 2019/20, både individuellt och lagmässigt.

Sportchef Rikard Jonsson beskriver Lindh som en ambitiös spelare.

– Med William vet man vad man får i alla lägen. Han gör jobbet varje dag, bidrar och ställer krav på sina medspelare. William är rak och tydlig i sitt spel och vet var målet är och vet vad som behöver göras för att nå dit. Det känns skönt att han är klar för en förlängning och att han fortsätter sin utveckling i Pixbo Wallenstam.

Vilka spelare kommer, vilka går, vilka förlänger? Pixbo.se hjälper dig att hålla kollen på vad som händer i damernas och herrarnas SSL-trupper och i Pixbo Wallenstams Akademi. Läs mer på vår Silly Season sida, sidan uppdateras löpande.

Silly Season >

Bild: Fri att använda, Idrottsfoto