Lördag
20 Mar 1 match
Torsdag
25 Mar 1 match
Lördag
27 Mar 1 match
Måndag
29 Mar 1 match
Torsdag
08 Apr 1 match
Lördag
10 Apr 1 match
Tisdag
13 Apr 1 match
Fredag
16 Apr 1 match
Söndag
18 Apr 1 match
Lördag
24 Apr 1 match
Lördag
18 Sep 2 matcher
Lördag
25 Sep 2 matcher
Fredag
01 Okt 1 match
Lördag
02 Okt 1 match
Måndag
04 Okt 1 match
Lördag
09 Okt 2 matcher
Lördag
23 Okt 2 matcher
Lördag
30 Okt 1 match
Söndag
31 Okt 1 match
Söndag
07 Nov 2 matcher
Lördag
13 Nov 1 match
Söndag
14 Nov 1 match
Onsdag
17 Nov 1 match

Ordförande har ordet

1 september 2021 21:00
KLUBBEN

Kära medlemmar i Pixbo Wallenstam, mitt namn är Fredrik Larsson och jag är nyinvald ordförande i föreningen denna säsong. En del av er känner mig väl, medan för många av er är jag en ny bekantskap. Jag tänkte därför kort presentera mig själv och beskriva mina starkaste intryck av vår förening och vår framtid hittills.


Min innebandybana började på allvar när jag vid 13 års ålder tog över som huvudtränare för mitt första ungdomslag, detta i en klubb i södra Göteborg. Efter många vinster och utmaningar hade jag äran som 21-åring att bli värvad till storklubben Pixbo som assisterande tränare och Dam SSL.

Åren har gått och jag har haft roller som sportchef, assisterande tränare och huvudtränare för Dam SSL, som slutade med ett SM-silver ifjol. Jag brinner för ett transformativt och tydligt ledarskap, är väldigt syftesdriven och intresserar mig mer för lärande och framåtanda än gamla sanningar.

Som förening står vi inför ett nytt kapitel. Med nya Wallenstam Arena har vi en av världens modernaste innebandyarenor som kommer att göra oss gott. Det var ett nöje att få träffa några av er ungdomsledare och spelare på föreningsdagen i augusti och höra entusiasmen kring vår nya hemmaborg. Vi har även under augusti genomfört våra första elit-event, vilket var en träning för oss alla i organisationen. Extra tack till all eventpersonal som med kort varsel kunde ställa upp och göra dessa event genomförbara!

Tittar vi framåt så påverkas vi, liksom många andra idrottsföreningar, fortfarande tungt av sviterna från pandemin. I år skall därför Wallenstam Arena inte bara bli en hemmaborg för alla våra lag utan även en möjlighet till att och skapa mer intäkter och en ekonomisk hållbarhet genom hela föreningen – vår högsta prioritet i styrelsen i år.

Det är fortfarande tidigt i min gärning som ordförande men mitt starkaste intryck hittills har varit att se alla lag, ungdom-akademi-elit, starta upp sina säsonger. Jag hoppas få vara med om en säsong där vi till slut får se alla våra lag i träning, cup och matchspel precis som vanligt igen.

Till dess, även om du inte känner mig så tveka inte att säga hej när vi möts i arenan eller kontakta mig eller andra medlemmar i styrelsen vid förslag på idéer och engagemang. Alla är välkomna, stora som små!

/ Fredrik Larsson, ordförande Pixbo Wallenstam Innebandy