Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Fredag
19 Apr 1 match
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher

Andersson slutar som huvudtränare för Pixbo Wallenstams herrar

22 maj 2020 08:00
SSL HERR

Det blev en säsong som huvudtränare med herrarna. Det står nu klart att klubben och Andersson går skilda vägar. Thomas Andersson slutar som huvudtränare för Pixbo Wallenstams herrlag.


Pixbo Wallenstams herrar var nederlagstippade inför säsongen och skulle enligt experter missa slutspel. Nu gjorde ju alla det i för sig på grund av covid-19 men rävarna överraskade med en tredje plats i grundserien som sånär hann slutföras och tilldelades därmed bronset.

Detta var Thomas Anderssons första säsong som SSL-tränare så man får väl kalla det succédebut. Dessutom är det väl ingen som glömmer matchen där han bytte målvakt var femte minut? Ska man lämna avtryck så ska man! Trots detta går alltså Thomas och Pixbo Wallenstam skilda vägar. Sportchef Rikard Jonsson säger såhär angående det.

– Andersson har varit en stor bidragande anledning till våra sportsliga framgångar under säsongen och varit med och lagt grund till det vi nu fortsätter med i framtiden. Med sin rutin och avslappnande personlighet har han tillfört massor på SSL-nivå som vi kommer att sakna. Från hela laget och föreningen önskar vi Andersson lycka till med allt och samtidigt både hoppas och tror jag att våra vägar kommer att korsas snart igen.

SILLY SEASON >