Onsdag
12 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Tisdag
18 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 1 match
Måndag
24 Feb 1 match
Söndag
01 Mar 2 matcher
Tisdag
03 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 2 matcher
Lördag
14 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match
Lördag
21 Mar 1 match

Andersson slutar som huvudtränare för Pixbo Wallenstams herrar

22 maj 2020 08:00
SSL HERR

Det blev en säsong som huvudtränare med herrarna. Det står nu klart att klubben och Andersson går skilda vägar. Thomas Andersson slutar som huvudtränare för Pixbo Wallenstams herrlag.


Pixbo Wallenstams herrar var nederlagstippade inför säsongen och skulle enligt experter missa slutspel. Nu gjorde ju alla det i för sig på grund av covid-19 men rävarna överraskade med en tredje plats i grundserien som sånär hann slutföras och tilldelades därmed bronset.

Detta var Thomas Anderssons första säsong som SSL-tränare så man får väl kalla det succédebut. Dessutom är det väl ingen som glömmer matchen där han bytte målvakt var femte minut? Ska man lämna avtryck så ska man! Trots detta går alltså Thomas och Pixbo Wallenstam skilda vägar. Sportchef Rikard Jonsson säger såhär angående det.

– Andersson har varit en stor bidragande anledning till våra sportsliga framgångar under säsongen och varit med och lagt grund till det vi nu fortsätter med i framtiden. Med sin rutin och avslappnande personlighet har han tillfört massor på SSL-nivå som vi kommer att sakna. Från hela laget och föreningen önskar vi Andersson lycka till med allt och samtidigt både hoppas och tror jag att våra vägar kommer att korsas snart igen.

SILLY SEASON >