Fredag
27 Nov 1 match
Lördag
28 Nov 1 match
Söndag
29 Nov 1 match
Söndag
06 Dec 1 match
Fredag
11 Dec 1 match
Söndag
13 Dec 2 matcher
Onsdag
30 Dec 1 match
Söndag
03 Jan 1 match
Onsdag
13 Jan 1 match
Fredag
15 Jan 1 match
Söndag
17 Jan 2 matcher
Onsdag
20 Jan 1 match
Idag 1 match
Söndag
24 Jan 1 match
Onsdag
27 Jan 1 match
Söndag
31 Jan 2 matcher
Onsdag
10 Feb 1 match
Söndag
14 Feb 2 matcher
Onsdag
17 Feb 1 match
Fredag
19 Feb 1 match
Söndag
21 Feb 1 match
Onsdag
24 Feb 1 match
Lördag
27 Feb 1 match
Söndag
28 Feb 1 match
Onsdag
03 Mar 1 match

Pressmeddelande: Fabian Lindbäck klar för Pixbo Wallenstam

13 mars 2019 08:30
SSL HERR

Pixbo Wallenstams herrar laddar för slutspel men blickar också fram mot kommande säsonger, ett steg i det arbetet är lagbygget. Glädjande då att ett första nyförvärv inför säsongen 2019/2020 är klart, Fabian Lindbäck.Sportchef. Rikard Jonsson är stolt över sitt första nyförvärv inför kommande säsong.

– Det känns otroligt bra att vi lyckats knyta till oss en av allsvenskans bästa backar. Fabian är en seriös lagspelare med ett fint spelsinne och stora offensiva kvalitéer.


Pixbo Wallenstams herrar presenterar nu sitt första nyförvärv inför nästa säsong, backen Fabian Lindbäck.

– För det första har jag fått ett väldigt gott intryck av Pixbo Wallenstam som lag och förening. Det är en anrik klubb som alltid har varit med och slagits om SM-medaljerna. Hela föreningen känns väldigt proffsig i det man gör, både på och utanför planen. Detta var något jag hade lite extra i åtanke när jag valde klubb, att inte bara innebandydelarna kändes bra utan även allt runt omkring och det gjorde det verkligen i Pixbo Wallenstam. Utöver det så känns Göteborg som en väldigt trevlig stad att bo i.

Lindbäck kommer närmast från tre lärorika år på RIG.

– Det har varit väldigt utvecklande inte bara på innebandyplanen, där jag har tagit stora kliv i min utveckling, utan även utanför planen där jag har vuxit mycket som person. Det är krävande att flytta hemifrån som 15-16 åring men det utvecklar en som person enormt. Så när man nu ska flytta igen kommer man vara väl förbered. Sammanfattningsvis kan man säga att mina tre år på RIG har varit fantastiska.

Ett givet mål innan flytten till Pixbo Wallenstam och Göteborg är U19-VM i Halifax (Kanada) 8-12 maj. Fabian har under säsongen fått debutera i den blågula tröjan.

– Det är såklart ett mål jag har haft under en väldigt lång tid. För att komma med dit kommer det att krävas mycket. Kullen med pojkar födda 2000 och 2001 är väldigt stark och innehåller många bra spelare så det krävs mycket för att ta sig hela vägen. Men som sagt det är ett mål jag har haft under en längre tid så jag kommer göra allt jag kan för att komma med.

Sportchef Rikard Jonsson är stolt över sitt första nyförvärv inför kommande säsong.

– Det känns otroligt bra att vi lyckats knyta till oss en av allsvenskans bästa backar. Fabian är en seriös lagspelare med ett fint spelsinne och stora offensiva kvalitéer. Trots sin unga ålder är han väldigt mogen i sitt spel och att Fabian väljer att fortsätta sin utveckling och satsning hos oss i Pixbo Wallenstam framför andra SSL-klubbar känns väldigt bra och ger oss cred i vår fortsatta satsning mot framgångar.

Foto: Pixbo.se (fri att använda)