Onsdag
12 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Tisdag
18 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 1 match
Måndag
24 Feb 1 match
Söndag
01 Mar 2 matcher
Tisdag
03 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 2 matcher
Lördag
14 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match
Lördag
21 Mar 1 match
Lördag
26 Sep 1 match
Söndag
04 Okt 1 match
Fredag
09 Okt 1 match
Söndag
11 Okt 1 match
Lördag
17 Okt 1 match
Söndag
25 Okt 1 match
Lördag
31 Okt 1 match
Söndag
08 Nov 1 match
Lördag
21 Nov 1 match
Fredag
27 Nov 1 match
Söndag
29 Nov 1 match
Söndag
06 Dec 1 match
Söndag
13 Dec 1 match
Lördag
19 Dec 1 match

Pressmeddelande: Laura Manninen förlänger också med Pixbo Wallenstam

13 juni 2019 10:00
SSL DAM

Tidigare i veckan stod det klart att Finlands lagkapten Mia Karjalainen förlänger sitt kontrakt med Pixbo Wallenstam. Nu följer landslags- och backkollegan Laura Manninen efter.

Finska landslagsbacken Laura Manninen kom till Pixbo Wallenstam inför säsongen 2014/15, nu förlänger hon sitt kontrakt och gör sig därmed redo för sin sjätte säsong i SSL.


– Jag har valt att förlänga mitt kontrakt med Pixbo Wallenstam för att jag vill fortsätta spela innebandy i Sverige och utveckla mig ännu mer som innebandyspelare. I slutändan hade jag två alternativ: att flytta hem till Finland eller vara kvar i Pixbo Wallenstam. Det var så klart inget lätt beslut. Jag har varit ifrån mina nära och kära i fem år men mitt innebandyhjärta var större just nu och därför valde jag att stanna. I Pixbo Wallenstam har jag alla möjligheter att fortsätta att utvecklas som innebandyspelare och jag trivs i laget. Det är som en andra familj för mig och det är jag otroligt tacksam för. Vi har fått in vassa forwards och fått behålla större delen av laget inför nästa säsong så jag tror att den kommer att bli grym och utvecklande. Mitt mål är alltid att vinna och kunna njuta av innebandyn, i Pixbo Wallenstam har jag alla möjligheter för det. Under den kommande säsongen ska jag fortsätta bidra med min erfarenhet och vi ska slåss om SM-guld mer än någonsin.

Fredrik Larsson, en av sportcheferna för Pixbo Wallenstam SSL dam, kommenterar Lauras förlängning såhär.

– Hon är en våra mest rutinerade backar och vet hur man tar ett SM-guld. Att Laura förlänger innebär att vi behåller Pixbo Wallenstams starka backkultur som vi haft de senaste åren samtidigt som den defensiva styrkan bevaras. Hon kännetecknas av en spelare som vet hur man spelar ett aggressivt försvarsspel kombinerat med en stark vinnarskalle. Detta är ovärderliga egenskaper för oss i jakten på nästa SM-guld.