Söndag
31 Jan 2 matcher
Onsdag
10 Feb 1 match
Söndag
14 Feb 2 matcher
Onsdag
17 Feb 1 match
Fredag
19 Feb 1 match
Söndag
21 Feb 1 match
Onsdag
24 Feb 1 match
Lördag
27 Feb 1 match
Söndag
28 Feb 1 match
Onsdag
03 Mar 2 matcher
Fredag
05 Mar 1 match
Söndag
07 Mar 1 match
Lördag
13 Mar 1 match
Söndag
14 Mar 1 match
Lördag
20 Mar 1 match

Anton Erikson skriver nytt kontrakt med Pixbo Wallenstam

17 februari 2021 22:00
HERR

I början av veckan skrev Jon Hedlund på nytt avtal med Pixbo Wallenstam. Under gårdagen skrev näste man på för kommande säsong, nämligen Anton Eriksson.


Sportchef Rikard Jonsson arbetar hårt för att säkra upp ett slagkraftigt lag även för kommande säsonger i Svenska Superligan. Vi är därför stolta att vi idag kan meddela att Anton Eriksson beslutat sig för att vara PW-trogen även framöver.

"Anton är en härförare i vårt försvar med en superproffsig inställning som kommer till jobbet varje dag och ger 110% både för sig själv och sina medspelare, stor kravställare som lyfter gammal som ung. Känns såklart väldigt bra med att Anton delar vår målsättning och fortsätter sin resa mot SM Guldet med Pixbo Wallenstam." säger Jonsson.

Anton Eriksson som de senaste säsongerna växt till en viktig kugge i lagbygget är mycket glad över det nya avtalet och ser fram emot att stiga in i nya Wallenstam Arena nästa säsong.

"Jag är glad över att förlänga med Pixbo Wallenstam. Jag älskar laget, staden Göteborg och med nya Wallenstam Arena till nästa säsong så var det inget att fundera på när Rikard kom till mig och sa att han ville att jag skulle vara kvar." säger Eriksson.