Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Fredag
19 Apr 1 match
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher

Anton Erikson skriver nytt kontrakt med Pixbo Wallenstam

17 februari 2021 22:00
HERR

I början av veckan skrev Jon Hedlund på nytt avtal med Pixbo Wallenstam. Under gårdagen skrev näste man på för kommande säsong, nämligen Anton Eriksson.


Sportchef Rikard Jonsson arbetar hårt för att säkra upp ett slagkraftigt lag även för kommande säsonger i Svenska Superligan. Vi är därför stolta att vi idag kan meddela att Anton Eriksson beslutat sig för att vara PW-trogen även framöver.

"Anton är en härförare i vårt försvar med en superproffsig inställning som kommer till jobbet varje dag och ger 110% både för sig själv och sina medspelare, stor kravställare som lyfter gammal som ung. Känns såklart väldigt bra med att Anton delar vår målsättning och fortsätter sin resa mot SM Guldet med Pixbo Wallenstam." säger Jonsson.

Anton Eriksson som de senaste säsongerna växt till en viktig kugge i lagbygget är mycket glad över det nya avtalet och ser fram emot att stiga in i nya Wallenstam Arena nästa säsong.

"Jag är glad över att förlänga med Pixbo Wallenstam. Jag älskar laget, staden Göteborg och med nya Wallenstam Arena till nästa säsong så var det inget att fundera på när Rikard kom till mig och sa att han ville att jag skulle vara kvar." säger Eriksson.