Tisdag
26 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Idag 1 match
Lördag
20 Apr 1 match
Söndag
21 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match

Pixbo Wallenstam har anställt koordinator för Marknad, event och kommunikation

14 augusti 2019 15:00
KLUBBEN

Pixbo Wallenstam har anställt en ny koordinator för Marknad, event och kommunikation. Han heter Anton Larsson och är 26 år. Han tog nyligen examen i idrottsvetenskap på Coaching & Sport Management programmet vid Linneuniversitetet i Växjö.

"Jag ser fram emot att vara en del av resan mot ny arena med målsättningen att locka mer publik och ta SSL-guld igen - på både herr- och damsidan".

Pixbo.se har träffat Anton.


Hallå där Anton, vem är du?

– Jag heter som sagt Anton Larsson och jag bor med min sambo Meri och vår son Hugo som är ett och ett halvt år.

Är du idrottsintresserad.

– Absolut, jag har ett stort och genuint idrottsintresse där jag tittar på allt ifrån skidor till innebandy, ishockey och fotboll.

Har du några andra intressen?

– Jag umgås mycket med familjen.

Kan du berätta lite om dig själv?

– Jag tog precis examen i idrottsvetenskap på Coaching & Sport Management programmet vid Linneuniversitetet i Växjö. Ett av mina mål med utbildningen var att få arbeta tätt ihop med idrotten vilket jag nu får göra. Jag spontansökte till Pixbo Wallenstam redan tidigt i våras och vi har haft regelbunden kontakt sedan dess. Föreningen har mycket spännande på gång där bland annat en helt ny arena kommer att stå klar 2021. Jag ser fram emot att vara en del av resan mot ny arena med målsättningen att locka mer publik och ta SSL-guld igen - på både herr- och damsidan.

Vilka utmaningar ser du med ditt nya arbete?

– Föreningens utmaningar är som tidigare, att öka intäkterna och det är något som jag redan har börjat med. En annan utmaning är att göra våra matcharrangemang mer attraktiva, vi spelar innebandy i världsklass och då bör våra matcharrangemang ligga på samma nivå. Vi tror och hoppas att ett mer attraktivt matcharrangemang kommer att locka ännu mer supportrar på matcherna än vi har idag.

Slutligen, har du någon dold talang?

– Även om det är helt uruselt för tänderna så är jag en hejare på att öppna kapsyler med dom.

Och hur når man dig enklast?

– Jag finns naturligtvis på kansliet dit du givetvis är välkommen. Jag kan också nås via [email protected] och telefon 0735-000465.

Välkommen till klubben säger vi till Anton!