Söndag
31 Jan 2 matcher
Onsdag
10 Feb 1 match
Söndag
14 Feb 2 matcher
Onsdag
17 Feb 1 match
Fredag
19 Feb 1 match
Söndag
21 Feb 1 match
Onsdag
24 Feb 1 match
Lördag
27 Feb 1 match
Söndag
28 Feb 1 match
Onsdag
03 Mar 2 matcher
Fredag
05 Mar 1 match
Söndag
07 Mar 1 match
Lördag
13 Mar 1 match
Söndag
14 Mar 1 match
Lördag
20 Mar 1 match

Jon Hedlund skriver på nytt kontrakt med Pixbo Wallenstam

15 februari 2021 18:30
HERR

En av ligans absolut bästa målvakter har beslutat att vara en trogen räv i ytterligare två säsonger. Idag skrev Jon Hedlund på ett nytt avtal med Pixbo Wallenstam.


I våras skrev Jon Hedlund på ett nytt avtal med Pixbo Wallenstam. Idag kritar målvakten från Värmland på för ytterligare två säsonger med föreningen som han kom till inför säsongen 2010/2011. Nästa säsong blir därmed hans elfte i föreningen.

"En av världens absolut bästa målvakter väljer att fortsätta i Pixbo Wallenstam. Jon är en världsklasspelare som gör stor skillnad både på och vid sidan av planen. Med Jon i målet och i laget har vi stora möjligheter att nå våra uppsatta mål. Otroligt glad och nöjd att vi lyckats landa i ett nytt avtal med Jon", säger sportchef Rikard Jonsson.

Även Jon Hedlund är glad över sitt nya kontrakt där han berättar att han ser fram emot att kliva in i nya Wallenstam Arena.

"Det känns roligt att kunna förlänga min tid i Pixbo Wallenstam. Jag trivs oerhört bra i föreningen, laget och i Göteborg. Kommande säsonger känns väldigt inspirerande med nya Wallenstam Arena och ett intressant lagbygge. I Pixbo Wallentam får jag också individuella förutsättningar att fortsätta utvecklas och bli ännu bättre i jakten på SM-guld och en VM-plats. Sammantaget så var det därför ett lätt beslut i slutändan", säger Jon Hedlund.