Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Fredag
19 Apr 1 match
Idag 1 match
Måndag
22 Apr 1 match

Jon Hedlund skriver på nytt kontrakt med Pixbo Wallenstam

15 februari 2021 18:30
HERR

En av ligans absolut bästa målvakter har beslutat att vara en trogen räv i ytterligare två säsonger. Idag skrev Jon Hedlund på ett nytt avtal med Pixbo Wallenstam.


I våras skrev Jon Hedlund på ett nytt avtal med Pixbo Wallenstam. Idag kritar målvakten från Värmland på för ytterligare två säsonger med föreningen som han kom till inför säsongen 2010/2011. Nästa säsong blir därmed hans elfte i föreningen.

"En av världens absolut bästa målvakter väljer att fortsätta i Pixbo Wallenstam. Jon är en världsklasspelare som gör stor skillnad både på och vid sidan av planen. Med Jon i målet och i laget har vi stora möjligheter att nå våra uppsatta mål. Otroligt glad och nöjd att vi lyckats landa i ett nytt avtal med Jon", säger sportchef Rikard Jonsson.

Även Jon Hedlund är glad över sitt nya kontrakt där han berättar att han ser fram emot att kliva in i nya Wallenstam Arena.

"Det känns roligt att kunna förlänga min tid i Pixbo Wallenstam. Jag trivs oerhört bra i föreningen, laget och i Göteborg. Kommande säsonger känns väldigt inspirerande med nya Wallenstam Arena och ett intressant lagbygge. I Pixbo Wallentam får jag också individuella förutsättningar att fortsätta utvecklas och bli ännu bättre i jakten på SM-guld och en VM-plats. Sammantaget så var det därför ett lätt beslut i slutändan", säger Jon Hedlund.