Tisdag
26 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Fredag
19 Apr 1 match
Lördag
20 Apr 1 match
Söndag
21 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match

Ordförande har ordet

13 oktober 2021 22:54
KLUBBEN

Kära medlemmar i Pixbo Wallenstam. Förra månaden önskade jag en säsong med träningar, cuper och matchspel i full fart och halvvägs in i oktober kan man konstatera att det har infriats. Det är en fantastisk känsla att se publik på läktarna igen och veta att lag på alla nivåer spelar sina matcher och bygger gemenskap kring det.


Någonstans är det i slutändan det som är en idrottsförenings syfte – att människor tillsammans får utöva idrott samtidigt som man skapar minnen och lärdomar som leder till välmående och utveckling. Samtidigt som vi nu är tillbaka i någon form av nytt normalläge är det ändå fortfarande viktigt att vi följer de generella riktlinjerna som fortfarande finns hos Folkhälsomyndigheten.

Vidare ser jag med spänning fram emot vår officiella invigning av Wallenstam Arena den 23 oktober. Vi kör dubbla SSL-matcher och mycket mer kring det. Våra fantastiska medarbetare på kansliet och eventfunktionen säger att det är högt tryck på biljetterna, så in och boka upp er så att ni inte missar denna milstolpe i föreningens historia!

Arenan har börjat bli vår nya ”hemmaborg” (våra elitlag har gått obesegrade genom sina tävlingsmatcher där hittills) och vi tar varje dag nya steg i att lära oss hur vi skall driva den. Mycket har vi löst men det finns fortfarande en del som inte är på plats, det är en tålmodig läroprocess för hela föreningen.

Under den senaste månaden har jag också slagits av hur avgörande det ideella arbetet är i en idrottsförening. Första helgen i oktober slutförde vi återigen Bästkustcupen med ett väldigt lyckat genomförande. Feedbacken från alla de deltagare jag har mött, har varit ytterst positiv. Detta genomförande hade inte varit möjligt utan alla de ideella krafter som bidrog och därför vill jag rikta ett extra tack till alla er som var med och gjorde Bästkustcupen till ett så lyckat event för alla gästande lag, alla våra egna ungdomar och för vår förening.

Slutligen så vill jag också uppmana er att kontakta oss i styrelsen vid frågor eller idéer kring vår förening och verksamhet. Att få in era upplevelser och åsikter är avgörande för oss i vårt arbete att hela tiden göra Pixbo Wallenstam till en bättre förening.

Vi ses i arenan och hallarna!

/ Fredrik Larsson, Ordförande Pixbo Wallenstam Innebandy