Lördag
16 Mar 1 match
Måndag
18 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match
Söndag
22 Sep 1 match
Tisdag
24 Sep 1 match
Fredag
27 Sep 1 match
Söndag
29 Sep 1 match
Onsdag
02 Okt 1 match
Fredag
04 Okt 1 match
Söndag
06 Okt 2 matcher
Torsdag
10 Okt 1 match
Lördag
12 Okt 1 match
Söndag
13 Okt 1 match
Söndag
20 Okt 1 match
Tisdag
22 Okt 1 match
Lördag
26 Okt 1 match

Pixbo Wallenstam Akademi och Oscar Zarnowiecki ingår ett nytt långtidskontrakt

17 maj 2019 10:00
PW AKADEMI

Att få förlänga med Oscar är vi väldigt nöjda med, en kille med räv-hjärta som vet vad som krävs för att lyckas. Det Oscar vill med sin tränarkarriär var avgörande när vi valde att förlänga, det är ingen hemlighet längre att vi inte bara skall utveckla spelare och människor utan även ledare som vill komma så långt som möjligt i sin karriär. Pixbo Wallenstam Akademi jobbar med individuell utveckling av spelare och ledare så det är avgörande att hitta människor som vill vara i föreningen. I vår modell som den ser ut nu på passar Oscar som handen i handsken, säger Peter Runnestig.


Pixbo Wallenstam Akademi och Oscar Zarnowiecki ingår ett nytt långtidskontrakt. Oscar kommer att vara ansvarig för utveckling främst i division 3 och även ingå i ledarstaben kring JAS.

Klassisk fråga, hur känns det?

Oscar: Det känns väldigt inspirerande och utmanande. En stolthet och glädje rinner genom kroppen just nu.

Du hade flera andra erbjudanden, varför föll valet på PW Akademi?

Oscar: Väldigt enkelt, dels för att Pixbo är min moderklubb, dels för att i mina ögon så finns det ingen större klubb. Att få äran jobba vidare i Pixbo är för mig väldigt stort, fortsätta min utbildning och egna resa som tränare med ikoner som Mehregan, Tjusberg, Eliasson, Runnestig, Lelle, Larsen, ja listan kan göras oändlig på folk med rutin från elitsammanhang och olika landslag.

Något speciellt du tänker på som du vill lyfta fram inom klubben?

Oscar: Det finns så extremt mycket kunskap i föreningen, och få vara en del och få bolla idéer med alla ledare inom föreningen med den kunskap och erfarenhet dem besitter är ovärderligt, denna möjlighet finns inte på många andra ställen. Hela organisationen i mina ögon är hur bra som helst, det finns en tanke bakom allt. Bara en sådan grej som under säsongen ordnades så de som behövde hjälp med studier hade en person som kom till hallen och hjälpte till under perioden det var som tätast, innebandy plus studier.

Var ser du mest framemot kommande säsong?

Oscar: Mest ser jag framemot att få jobba med Mehregan, hans noggrannhet och analytiska förmåga är otrolig. Sedan även få se killarna fortsätta sin resa och växa som innebandyspelare plus alla nya unga hungriga som skall upp och börja sin resa i akademin.

Peter Runnestig kommenterar:

"Att få förlänga med Oscar är vi väldigt nöjda med, en kille med räv-hjärta som vet vad som krävs för att lyckas. Det Oscar vill med sin tränarkarriär var avgörande när vi valde att förlänga, det är ingen hemlighet längre att vi inte bara skall utveckla spelare och människor utan även ledare som vill komma så långt som möjligt i sin karriär. Pixbo Wallenstam Akademi jobbar med individuell utveckling av spelare och ledare så det är avgörande att hitta människor som vill vara i föreningen. I vår modell som den ser ut nu på passar Oscar som handen i handsken."