Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Fredag
19 Apr 1 match
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher

Årsmötet 2021 är genomfört

2 juli 2021 23:00
Klubben

Den 30 juni genomfördes årsmötet för Pixbo Wallenstam IBK / IBF i nya Wallenstam Arena, detta parallellt med att mötet genomföres digitalt. Nya ansikten i styrelsen blir Fredrik Larsson (ordförande), Jesper Falk, Rikard Jonsson och Anders Eurén.


Årets årsmöte var det 40.e i ordningen för Pixbo Wallenstam IBK och det 16:e i ordningen för Pixbo Wallenstam IBF. Verksamhetsåret 2020/21 präglades av coronapandemin och dess följder, men också av att Wallenstam Arena blev klar och att klubben fyller 40 år under 2021.

Den nya arenan ger klubben fantastiska framtida möjligheter för innebandyupplevelser, spel och träningar.

I styrelsen avböjde Kristina Landgren Carestam, Linus Andersson och Pernilla Karlberg omval. Föreningen tackade alla för deras fina insatser och stora engagemang.

Den avgående styrelsen avslutade sina årsberättelser med sitt varma tack för allt stöd.

”Avslutningsvis vill föreningens styrelse 2020-2021 tacka föreningens medlemmar, spelare, ledare, samarbetspartners, Härryda kommun och övriga externa samarbetspartners för allt extra och särskilda stöd. Det har varit oerhört betydelsefullt för oss i styrelsen och för vår förening denna utmanande ”pandemisäsong.”

Särskilda tack riktades till föreningens grundare och stora eldsjäl, Jan Inge Forsberg. Hans vilja, djupa engagemang, stora drivkraft, framåtanda och lust för föreningen har resulterat i en ny arena och en fyrtioåring. Det är stort.

Nya ansikten i styrelsen blir Fredrik Larsson (ordförande), Jesper Falk, Rikard Jonsson och Anders Eurén. Lennart Winqvist tar steget från ordförande till suppleant för att kunna fokusera på återhämtning från att själv ha drabbats av Covid-19.

I valberedningen ansluter Philip Bringestedt och Jan Härsjö då Lars Ståhl avböjt omval. Föreningen framförde även här sitt stora tack till Lars för fina insatser.

Vi ser fram emot en ny säsong där vi alla kan ses på föreningens nya mötesplats och plan, Wallenstam Arena.

Ett längre inlägg från Fredrik Larsson om sin roll som ordförande kommer inom kort. Likaså en presentation av de nya medlemmarna i styrelse och valberedning.