Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Fredag
19 Apr 1 match
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher

Föreningen har uppdaterat smittskyddsrutinerna

1 december 2021 21:00
KLUBBEN

Det är inte över än! Föreningens rutiner följer de allmänna råden och rekommendationerna om Covid-19 från våra myndigheter.


Idag den 1 december 2021 införs uppdaterade rutiner för Pixbo Wallenstam IBK/IBF gällande smittskyddsåtgärder för Covid-19 som följer de nya allmänna råden. Föreningens samtliga spelare, föräldrar till spelare, ledare, funktionärer, förtroendevalda, övriga medlemmar och personal har meddelats om dessa uppdaterade smittskyddsåtgärder för Covid-19 och Covid-pass.

Vid föreningens offentliga event med en publik över 100 personer, till exempel våra SSL-matcher inför vi enligt råden kontroll av Covid-pass (över 18 år), ID-handling och matchbiljett vid entré innan insläpp till Wallenstam Arena.

Föreningen uppmanar samtliga gäster, publik och egna medlemmar att bidra till att skydda både sig själv, andra och oss genom att följa myndigheternas rekommendationer för smittskyddsåtgärder. Vi är särskilt måna om att endast symptomfria personer kommer till Wallenstam Arena eller övriga hallar där vi har vår innebandyverksamhet. Allmänt uppmanar vi alla att ta ansvar för att förhindra smittspridning.

Vi uppmanar också alla att testa sig för covid-19 (kontakta 1177.se) och följa Folkhälsomyndighetens krav på karantän och smittspårning. Det gäller både dig som är ovaccinerad och dig som är vaccinerad.

Fortsätt att tänka på att hålla avstånd till varandra i entréer, korridorer, trapphus, café och andra gemensamma utrymmen. Håll en även en god handhygien, tvätta och sprita händerna ofta, hosta och nys i armvecket.

Tack för att du bidrar till att hålla oss alla friska och att minska smittspridningen, så att vi även fortsättningsvis kan se och uppleva innebandy när den är som bäst. Tillsammans.

För krisgruppen:

På bilden: Räven från Wallenstam Arena