Onsdag
12 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Tisdag
18 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 1 match
Måndag
24 Feb 1 match
Söndag
01 Mar 2 matcher
Tisdag
03 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 2 matcher
Lördag
14 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match
Lördag
21 Mar 1 match
Hemma
Pixbo
PIX
Borta
Dalen
DAL

Pixbo Wallenstams herrar förlorade på hemmaplan mot Dalen

24 november 2019 19:00
SSL HERR

Efter urladdningen mot Falun ville Pixbo Wallenstams herrar fortsätta på vinnarspåret. Riktigt så blev det inte. Dalen hemma blev en för tuff uppgift och man fick se sig besegrade med 3-7. Pixbo Wallenstam började bäst i Wallenstamhallen men gästerna vände och vann med fyra mål.

Nästa match för Pixbo Wallenstams herrar spelas mot Visby på bortaplan nu på onsdag den 27 november kl. 19.00 i ICA Maxi Arena.


SSL HERR: Pixbo Wallenstam - Dalen 3-7 (3-3, 0-2, 0-2)

Mål Pixbo Wallenstam: Linus Nestorsson 2, Jens Milesson

Mål Dalen: Alexander Hedlund, Ketil Kronberg, Viktor Nystedt, Sebastian Degeryd, Linus Holmgren, Jonas Landström, Anton Åkerlund

...

Pixbo Wallenstam fick den bästa starten på matchen då Linus Nestorsson gjorde 1-0 efter fyra minuter. Jens Milesson utökade innan Dalen reducerade. Nestorsson satte sedan sitt andra mål för dagen innan en ny bortareducering kom. Dalen satte även kvitteringen fram till 3-3 innan period ett var över.

Dalen gjorde sedan ett tidigt mål i mittperioden och utökade senare med ytterligare ett mål. Dalenledning 5-3 inför den avslutande perioden.

I tredje perioden jagade Pixbo Wallenstam reducering, då klev istället gästerna fram och gjorde 3-6. När Pixbo Wallenstam sedan plockade ut målvakten kom även 3-7 vilket också blev slutresultatet.

– Vi kommer inte upp i nivå idag. Vi slarvar för mycket samtidigt som deras game plan sitter. Såklart att det är surt att förlora, vi ville visa att segern mot Falun inte var en engångsgrej. Vi går inte in i duellerna och alla 50/50 situationer går till dem känns det som, säger Fabian Lindbäck.

Linus Nestorsson blev utsedd till matchens lirare i hemmalaget efter sin två mål. Han är precis om Fabian Linbäck ny i SSL och Pixbo Wallenstam inför säsongen.

– Det är jätteroligt och det har varit ett bra välkomnande både från staden och klubben. Jag kommer från en storstad från början så det känns kul att flytta tillbaka till en. Spelsystemet var lite klurigt i början men man kommer in i det hela tiden. Det är skönt att få spela med Anton, han har rutin och ger mig bra tips. I lägre divisioner kan man komma undan med två bra femmor, här måste man ha tre för att hålla, säger Fabian Lindbäck

Nästa match för Pixbo Wallenstams herrar spelas mot Visby på bortaplan nu på onsdag den 27 november kl. 19.00 i ICA Maxi Arena.