Mullsjö
MUL

Tung kväll för herrarna borta mot Mullsjö

18 februari 2020 22:00

Tabellfemman Mullsjö tog emot tvåan Pixbo Wallenstam i en förväntad toppmatch i SSL. Det blev dock något annat. Pixbo Wallenstams herrar spelade under tisdagen TV-match borta mot Mullsjö. Efter rävseger på hemmaplan i höstas ville man nu ta andra raka. Men denna kväll ville sig ingenting för gästande Pixbo Wallenstam och hemmalaget Mullsjö kunde denna gång ta revansch. Mullsjö tog kommandot direkt i Nyhemshallen. Siffrorna rann iväg och segermarginalen blev till slut sex bollar, matchen slutade 10-4 till slut.

Mullsjö - Pixbo Wallenstam 10-4 (5-2, 3-0, 2-2)

Mål Mullsjö: Pelle Tarenius 2, Jan Zaugg 2, Wille Knuthas 2, Johan Nygårdh 2, Tim Braillard, Sebastian Palmqvist

Mål Pixbo Wallenstam: Anton Eriksson, Martin Ojaniemi, Charlie Sköld, Axel Larson

...

En snabbsammanfattning av matchen:

Det stod 2-2 efter halva den första perioden. Sedan tryckte Mullsjö gasen i botten och gjorde sju raka mål i slutet av första perioden, andra perioden och i början av den tredje perioden. Med en 9-2 ledning släppte Mullsjö aldrig in Pixbo Wallenstam i matchen igen. Slutresultatet skrevs till 10-4.

Matchen i sin helhet:

Hemmalaget fick den bästa starten på matchen med ledningsmål efter fem minuter. Pixbo Wallenstam svarade i mitten av perioden men lika fort återtog Mullsjö ledningen. Sista halvan av den första perioden var hemmalaget starkare och kunde göra tre raka mål fram till 5-2 före paus.

Pixbo Wallenstam försökte jobba sig till reduceringar i mittperioden, istället var det Mullsjö som gjorde periodens tre mål och befäste sin ledning, 8-2, inför avslutningen.

Även i den sista perioden fick Pixbo Wallenstam en dålig start med ett tidigt baklängesmål innan Charlie Sköld reducerade. Perioden slutade 2-2 efter ytterligare ett Mullsjömål och Axel Larsons mål fram till slutresultatet 10-4.

Nu är det bara att ladda om och komma igen för Pixbo Wallenstams herrar. Nästa match spelas mot Jönköping hemma på söndag den 23 februari kl. 16.00 i Wallenstamhallen.

Köp biljett här: pixbo.ebiljett.nu/Home/tickets/157/False