Tisdag
27 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 2 matcher
Fredag
22 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Idag 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Onsdag
03 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Fredag
05 Apr 1 match
Lördag
06 Apr 1 match
Hemma
Nacka
NIBK
Borta
Pixbo
PIX

Damerna bärgade en ny trepoängare

25 september 2021 19:00
SSL DAM

Pixbo Wallenstams damer åkte under lördagen till Stockholm för match mot Nacka. Det blev en trevlig resa då man kunde ta med sig tre poäng hem efter seger med 9-2.


Hemmalaget Nacka gjorde visserligen matchens första mål i Ormingehallen men efter det var det bortalaget som dominerade för hela slanten. Sju mål blev segermarginalen till slut och säsongens andra trepoängare var bärgad.

I en målrik första period var det Nacka som tog ledningen innan Pixbo Wallenstam vaknade till liv och gjorde fyra raka mål.

Mittperioden blev inte lika målrik då Amanda Berggren gjorde periodens enda mål. I sista perioden blev Emma Stenberg tvåmålsskytt precis som Eliška Krupnová och Berggren. Den sistnämnda fick spika slutresultatet 2-9 med 38 sekunder kvar att spela. Cajsa Elm blev bästa poängräv denna match med sina fyra assist.

"Vi kommer ut intensivt i den första perioden och skapar många målchanser och får med oss en 4-1 ledning första tio. Nacka är dock farliga i sina spelvändningar och Lara räddar oss många gånger, hennes insats är fantastisk genom hela matchen. Överlag gör vi en godkänd insats, vi får spela mycket med boll i vårt uppställda anfallsspel, stundtals väldigt bra även om det sista lilla fattas i en del av de avgörande lägena", säger huvudtränare Jonas Gustafsson

Nästa match för Pixbo Wallenstams damer är Warberg borta den 1 oktober kl. 19:00 i Sparbanken Wictory Center. Säsongens bortamatcher säkras bäst via ett abonnemang på sportexpressenplay/klubbkortssl