Fredag
12 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match
Söndag
22 Sep 1 match
Tisdag
24 Sep 1 match
Fredag
27 Sep 1 match
Söndag
29 Sep 1 match
Onsdag
02 Okt 1 match
Fredag
04 Okt 1 match
Söndag
06 Okt 2 matcher
Torsdag
10 Okt 1 match
Lördag
12 Okt 1 match
Söndag
13 Okt 1 match
Söndag
20 Okt 1 match
Tisdag
22 Okt 1 match
Lördag
26 Okt 1 match
Söndag
27 Okt 1 match
Lördag
02 Nov 1 match
Söndag
03 Nov 1 match
Söndag
10 Nov 1 match
Lördag
16 Nov 1 match
Söndag
17 Nov 1 match
Onsdag
20 Nov 1 match
Fredag
22 Nov 1 match
Söndag
24 Nov 2 matcher
Onsdag
27 Nov 1 match

Köp biljett

Biljettbokning: http://pixbo.ebiljett.nu

 

Pixbo Wallenstams dam- och herrlag spelar i Svenska Superligan (SSL). Följ båda lagen på resan mot SM-finalerna i Globen i april 2020. Hemmamatcherna spelas i Wallenstamhallen i Mölnlycke cirka 15 minuter med bil/buss från centrala Göteborg. Kom och upplev Sveriges bästa innebandyliga och event fullspäckade med pausunderhållning och överraskningar!

Grön Express går direkt och regelbundet från Korsvägen till Mölnlycke och tar ca 15 minuter. Gå av vid hållplats Hulebäcksgymnasiet eller Mölnlycketerminalen så ligger hallen inom 150 respektive 500 meter. 


BILJETTPRISER SSL GRUNDSERIE 2019/2020

Webbiljett: Vi rekommenderar att du köper din biljett direkt på http://pixbo.ebiljett.nu. Köper du dina biljetter på webben slipper du köer och då får du biljetten direkt i telefonen redo att scannas i entrén eller om du föredrar att skriva ut den. Dessutom får du biljetten till ett mycket bättre pris! Notera att arenan är onumrerad, men vi hänvisar hemmasupportrar till Läktare A.

Biljettköp i entrén: Väljer du att köpa biljett på plats gör du det i Wallenstamhallens entré. Betalning sker då med Swish eller kontant. Notera att du får bättre pris vid köp på webben. Kom i tid för att undvika köer och säkra din plats. Arenan är onumrerad, men vi hänvisar hemmasupportrar till läktare A.

Medlem: Som aktiv medlem (spelare, ledare eller funktionär) i Pixbo Wallenstam går du in fritt på både dam- och herrlagets hemmamatcher i Wallenstamhallen i grundserien. Dock har vi endast ett begränsat antal platser reserverat för medlemmar, så reservera dina biljetter på webben i god tid! 

Ett ungdomslag från Pixbo Wallenstam på minst tio personer och dess ledare går fritt på dam- och herrmatcher om de bär matchtröjor/Pixbotröjor samt föranmäler hur många de blir till [email protected] - medföljande förälder betalar 50 kr.

Säsongskort

Går du på mycket matcher? I så fall är ett säsongskort det mest prisvärda för dig. Det kommer att löna sig snabbt med ett säsongskort kontra att köpa lösbiljetter till varje match. Med våra säsongskort kommer du in på både våra dam- och herrmatcher. I år har vi två typer av säsongskort, det ena gäller hela grundspelet och det andra gäller både Grundspel och slutspel. 

Säsongskort köper du enklas på http://pixbo.ebiljett.nu

Gruppbokningar: Som en större grupp kan ni kontakta kansliet för att ha möjlighet att sitta tillsammans, samt att vi erbjuder vissa rabatter beroende på gruppens storlek.
30 % 10–20 personer
50 % 20+ personer
Mejla oss på: [email protected] 

Dubbelmöten - 2 för 1. Under säsongen 19/20 arrangerar vi tre dubbelmöten i Wallenstamhallen. Detta firar vi med extra bra erbjudande! Handlar du din biljett på webben så får du inträde till båda matcherna för priset av en. För köp vid entrén så gäller ordinarie pris för vardera match.

 

Säsongskort
DAM + HERR
Onumrerad plats i Wallenstamhallen

Vuxen

Ungdom 7-18 år, studerande, pensionär

Grundserien

1000

700

Grundserien + ev. Slutspel

1300

1000

Biljettpriser
Onumrerad plats i Wallenstamhallen

Vuxen

Ungdom 7-18 år, studerande, pensionär

Webben

100 kr

50 kr

På plats

130 kr

65 kr

 
Barn 0-7 år (sitter i vuxens knä): Fritt inträde


SNABBLÄNKAR
Press & media >
Arena & karta >
Spelschema SSL dam >
Spelschema SSL herr >
- Läs om medlemskap >
- Tidigare aktiv i klubben >