Måndag
01 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Fredag
19 Apr 1 match
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher

BIDRAG TILL KLUBBEN

Bidrag från privatpersoner

209 520 kr

Sätt ditt namn på matchtröjan >

Redfox Wall of fame > 

Foxy

pixbo.se/1981

"Pixbo Wallenstam - starka tillsammans sedan 1981 och i framtiden"

Brinner du för Pixbo Wallenstam? Tycker du att idrotten spelar en viktig roll i samhället? Nu har DU möjlighet att bidra till en fortsatt aktiv framtid för 700 ungdomar i Härryda Kommun.

Styrelsen för Pixbo Wallenstam IBK/IBF

Om projektet

Projekt "Pixbo Wallenstam - starka tillsammans sedan 1981 och i framtiden"

År 1981 bildades Pixbo som är en av Sveriges och även världens äldsta innebandyklubbar. Idag, snart 40 år senare, är Pixbo Wallenstam en etablerad storklubb med bred ungdomssatsning och elitlag för damer och herrar i den högsta ligan SSL.

Vår verksamhet vilar idag på en stor och trygg organisation som i stor utsträckning bedrivs ideellt. Föreningen har 800 aktiva medlemmar och 110 ideella ledare.

Under de senaste åren har styrelsen och många andra arbetat hårt med att skapa en stark ekonomi i klubben för att uppfylla de krav som ställs på oss som förening genom den elitlicens som Svenska Innebandyförbundet införde den 1 maj 2019. På den kravlista som ställs, finns det krav att föreningen ska ha ett positivt eget kapital efter varje räkenskapsårs slut. Vi var på god väg att nå detta mål innan Covid-19 slog till.

Förra säsongen, 2019/2020, gjorde vi en förlust på 400.000 kr på grund av inställt slutspel för både dam- och herrlaget - här tappade vi bland annat souvenir-, kiosk-, och biljettförsäljning. Till årets säsong har vi redan ställt in Star Camp som är ett av världens största sommarläger för ungdomar, ett läger som löper över fyra veckor med cirka 650 deltagare från 13 nationer.

Vår ungdomscup Bästkustcupen kommer också att påverkas negativt på grund av att vi inte kan ha öppet kiosker, begränsning av publik till matcherna, dessutom uteblir många lag eftersom vi inte kan erbjuda övernattning för deltagarna.

Gällande damernas och herrarnas matcher i högsta serien SSL, så har vi denna säsong budgeterat med publik, café, souvenirer, kommunikation - dessa intäkter kommer vi med stor sannolikhet inte få in.

Denna säsong, 2020/2021 kommer föreningen att tappa intäkter runt 1,5 miljoner kr, vilket innebär ett stort negativt kapital den sista april 2021. Oavsett hur hårt och rätt vi jobbar kommer vi inte att hinna nollställa vårt negativa kapital på egen hand före den 30 april 2021. Därför behöver föreningen din hjälp!

Läs mer nedan om hur just du kan bidra i projekt "Pixbo Wallenstam - starka tillsammans sedan 1981 och i framtiden".

.

Vi behöver din hjälp!

Den 1:a maj 2019 införde Svensk Innebandy en elitlicens för alla föreningar i nationellt seriespel

Ett av kraven för att uppnå elitlicens är att föreningar med lag i förbundsserier har ett eget positivt kapital efter slutet av varje säsong.

Högst sannolikt kommer Pixbo Wallenstam inte att uppfylla detta krav per den 1 maj 2021, då vi på grund av Covid -19 i dagsläget har ett intäktsbortfall denna säsong på runt 1,5 miljon kronor.

Klubben jobbar aktivt med kostnadsbesparande åtgärder, och nya intäkter för att minska det negativa resultatet. Men, vi kommer inte att hinna i mål med detta på egen hand.

Vi har därför vidtagit ett antal åtgärder där du som privatperson eller företagare kan vara med och bidra till en fortsatt aktiv framtid för de 700 aktiva ungdomsspelare som finns i vår förening.

De olika alternativen till att bidra finns samlade på denna sida, så läs igenom texten nedan och se var ditt engagemang passar bäst!


Vad händer utan elitlicens?

Utan elitlicens kommer våra representationslag att degraderas i seriesystemet. Det i sin tur kommer högst troligt att leda till bland annat kraftigt minskade intäkter, spelarflykt och inom snar framtid en omöjlighet för föreningen att driva den verksamhet vi gör idag, med 700 ungdomar i spetsen.

Vi ber därför om din hjälp och hoppas att alla med ett rödvitt hjärta engagerar sig för Pixbo Wallenstam och våra ungdomar!

För privatpersoner

Som privatperson finns det i första hand två sätt att stötta och hjälpa föreningen.

1. Sätt ditt namn på matchtröjan

Få ditt namn ingraverat på nästa säsongs matchtröja 2021/2022 för dam- och herrlaget. Tillsammans med övriga privatpersoner som väljer att stötta oss på detta sätt får du ditt namn ingraverat i botten på den rödvita matchtröjan. Självklart får du också ett exemplar av tröjan, identisk med den riktiga matchtröjan.

Hur: Swisha 1981 kronor till 123 0204 305 eller sätt in 1981 kronor på bankgiro 5063-6885.

Märk din betalning med det namn du vill ha ingraverat på tröjan samt tröjstorlek och nummer (ryggtryck). Alla som köper plats får sitt namn på tröjan kommer dessutom att få sitt namn på Redfox Wall of Fame i ”NYA” Wallenstam Arena, samt på denna hemsida. Vill du inte ha ditt namn publicerat, vänligen meddela oss det.

SÄTT DITT NAMN PÅ MATCHTRÖJAN >


2. Swisha valfritt belopp

Alla kan bidra med valfritt belopp. Inget bidrag är för litet eller för stort.

Hur: Swisha till 123 0204 305 eller sätt in på bankgiro 5063-6885. Ange vem betalningen kommer ifrån.

Alla som swishar 500 kronor eller mer kommer att få sitt namn publicerat på  Redfox Wall of Fame i ”NYA” Wallenstam Arena, samt på denna hemsida. Vill du inte ha ditt namn publicerat, vänligen meddela oss det.


För företag

Företagare se hit - kontakta oss för samtal om hur vi kan bli partners

Flera företag stöttar Pixbo Wallenstam på ett eller annat sätt redan idag. Vi är glada och stolta över det samarbetet och vi hoppas att den stoltheten är ömsesidig!

Tillsammans skapar vi innebandy i världsklass och motion och glädje för unga som gamla. Genom vårt värdegrundsarbete tar vi samhällsansvar, bygger goda samhällsmedborgare och förverkligar en och annan dröm om spel i Svenska Superligan.

Nu behöver vi hjälp av såväl befintliga som nya eller gamla partners. Företagare, vänligen kontakta oss nedan för ett samtal om hur just du kan hjälpa till att stötta föreningen.

Anton Larsson Mejl Tel: 0735-00 04 65

Lennart Winqvist Mejl Tel: 0734-38 15 00

Jan Inge Forsberg Mejl Tel: 0708-28 43 47

Läs mer i Pixbo Wallenstams DIGITALA PARTNERBROSCHYR >

Redfox Wall of Fame

Redfox Wall of Fame sätts upp i nya Wallenstam Arena, placerad vid entrén

Samtidigt som 600 nya bostäder byggs i och strax intill det gamla industriområdet i Mölnlycke byggs nu en ny idrottsarena. Med två fullstora hallar och plats för cirka 1 600 sittande åskådare, kafé, utställningsyta och små butikslokaler blir Wallenstam Arena den största idrottsarenan i Härryda kommun. Bygget kommer att stå klart i juni 2021.

Tack alla som bidrar och stöttar klubben! Detta blir en hyllning och ett symboliskt tack till alla bidragsgivare som har bidragit med 500 kronor eller mer, företag eller privatperson.

Vill du bli en av bidragsgivarna och få ditt namn på Redfox Wall of Fame? Swisha då 500 kronor eller mer till 123 0204 305 eller till bankgiro 5063-6885.

Här kan du se vilka som köpt sitt namn på tröjan eller bidragit med mer än 500 kronor hittills.

REDFOX WALL OF FAME >