Lördag
02 Nov 1 match
Söndag
03 Nov 1 match
Söndag
10 Nov 1 match
Lördag
16 Nov 1 match
Söndag
17 Nov 1 match
Onsdag
20 Nov 1 match
Fredag
22 Nov 1 match
Söndag
24 Nov 2 matcher
Onsdag
27 Nov 1 match
Söndag
01 Dec 1 match
Onsdag
04 Dec 1 match
Söndag
08 Dec 1 match
Onsdag
11 Dec 1 match
Lördag
21 Dec 2 matcher
Söndag
29 Dec 1 match
Fredag
03 Jan 1 match
Måndag
06 Jan 2 matcher
Lördag
11 Jan 1 match
Måndag
13 Jan 1 match
Torsdag
16 Jan 1 match
Fredag
17 Jan 1 match
Söndag
19 Jan 2 matcher
Söndag
26 Jan 2 matcher

Johanna Lundell - årets Star Camp tjejstipendiat

22 maj 2019 10:00
STAR CAMP

2019 års Star Camp stipendie till lovande tjejspelare tillfaller Johanna Lundell, född 2004. Johanna spelar i föreningen Hofterup IBF. Johanna Lundell nominerades av hennes tränare Marie Åhlund och Kim Sörensson. Johannna om stipendiet:

– Mina tränare avbröt under mitten av träningen och bad oss att samlas i mitten av planen. Då började min tränare, Mari, läsa från sin telefon. Mina lagkamrater förstod inte vad det var som hände, men så fort jag hörde om hur Star Camp stipendiatet har gått till, förstod jag att jag hade fått det.


Johanna Lundell nominerades av hennes tränare Marie Åhlund och Kim Sörensson, som beskriver Johanna på följande sätt:

– Johanna var fram till och med september 2016 en mycket talangfull back, som då olyckligtvis drog korsbandet under spel i en försäsongs cup. Efter en lång rehabilitering med bakslag, fick Johanna prova på att stå i mål i september 2018. Hon gick in för sin uppgift på största allvar och vid varje träningstillfälle har hon hundra procents fokus och vill ständigt ha återkoppling. Hennes utvecklingskurva har gått spikrakt uppåt. Johanna har en bra storlek, fantastiskt rörelsemönster, styrka, smidighet, snabba reflexer, är orädd, pratar bra och styr spelet från sin position. Som person är Johanna glad, positiv, peppande och ödmjuk - pratar lika bra med alla lagkamrater som med vuxna, tränare och domare

Star Camp har intervjuat Johanna om Star Camp stipendiet.

Hallå där Johanna! Hur reagerade du när du fick reda på att du är årets Star Camp stipendiat?

– Mina tränare avbröt under mitten av träningen och bad oss att samlas i mitten av planen. Då började min tränare, Mari, läsa från sin telefon. Mina lagkamrater förstod inte vad det var som hände, men så fort jag hörde om hur Star Camp stipendiatet har gått till, förstod jag att jag hade fått det. Båda mina tränare var väldigt glada för min skull. Jag var helt utom mig av lycka. Jag blev så fruktansvärt glad och hade svårt att fokusera resten av träningen. Jag kunde inte sluta le. Jag är så oerhört tacksam för att jag fått denna chans. Tack!

Vad tycker du är det bästa med innebandy?

– Frågan är inte den enklaste att svara på för jag älskar allt med innebandy. Det är svårt att sätta fingret på vad exakt som jag tycker så mycket om men jag kan inte tänka mig ett liv utan det. Om jag måste välja något så är det nog att få den känslan av att man ständigt utvecklas och alltid kan förbättras. Men även lagkänslan är härlig.

Har du varit på Star Camp tidigare?

– Jag har aldrig tidigare varit på Star Camp.

Vad ser du fram mot mest i årets Star Camp?

– Jag ser fram emot att få spendera mycket tid på att lära mig och utvecklas som målvakt. Men även att få träffa nya människor.

Vad har du för mål med innebandyn i framtiden?

– Jag vill ta mig så långt som jag bara kan. Blir jag tillräckligt bra är det något jag vill satsa på. Jag tänker sikta mot stjärnorna och hoppas att jag tar mig dit någon dag.

Star Camp och Pixbo Wallenstams SSL-lag önskar Johanna varmt välkommen till årets Star Camp och kommer göra allt för att det skall bli ett minne för livet.