Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Fredag
19 Apr 1 match
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher

Herrarna vann hemma i Wallenstamhallen mot Örebro

13 januari 2019 19:30
SSL HERR

Det blev en komfortabel seger för Pixbo Wallenstams herrar hemma mot Örebro under söndagen. Rävarna tog tag i matchen omgående och släppte sedan aldrig taget. Det blev tre snabba mål under första halvan av den första perioden genom Gustav Fritzell, Andreas Stefansson och Daniel Calebsson. Anton Eriksson såg sedan till att hemmalagets ledning utökades till 4-0 före paus. Pixbo Wallenstam spelade stabilt även under återstoden av matchen och kunde slutligen vinna med 8-2.

Nästa match för Pixbo Wallenstams herrar är Dalen borta på onsdag, den 16 januari klockan 18.30 i Umeå Energi Arena.


Resultat:

Pixbo Wallenstam - Örebro 8-2 (4-0, 2-0, 2-2)

Mål Pixbo Wallenstam: Andreas Stefansson 2, Daniel Calebsson 2, Gustav Fritzell 2, William Lindh, Adam Persson

Mål Örebro: Simon Jirebeck, Marcus Hjelm

...

– Vi sa före match att det var upp till oss att driva upp tempot idag om vi ville vinna och det gjorde vi. Vi har haft lite problem med det tidigare under säsongen och det gäller för oss att hålla uppe tempot även på träningarna, säger Adam Persson.

5-0 kom sex minuter in i mittperioden genom Daniel Calebsson som därmed satte sitta andra mål för kvällen. Nästa Pixbomål kom sedan tolv minuter in i perioden, nu genom Adam Persson.

Örebro reducerade i början av den tredje perioden men Gustav Fritzell gjorde sedan sitt andra mål för dagen innan gästerna reducerade fram till 7-2. Andreas Stefansson avslutade målskyttet med sitt andra för dagen och fastställde slutresultatet till 8-2.

– Det är klart att det blir lite avslaget i tredje när vi leder med så mycket som vi gör, men jag tycker ändå att vi håller undan, i höstas hade vi problem mot Örebro borta men idag går vi snabbare och rakare på mål, säger Adam Persson.

Daniel Calebsson utsågs till matchens lirare i Pixbo Wallenstam. Poängbäst blev Andreas Stefansson och Gustav Fritzell på 2 mål + 2 assist tillsammans med Adam Persson 1+3.

Noterbart från matchen också att Jesper Wallström gjorde sin första SSL-match. Han kom till Pixbo Wallenstams Akademi inför säsongen från Herrestads AIF.

Nästa match för Pixbo Wallenstams herrar är Dalen borta på onsdag, den 16 januari kl. 18.30 i Umeå Energi Arena.

Se matchen på: www.sslplay.se/live/8860