Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Fredag
19 Apr 1 match
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher

Spel i blågult väntar rödvita damer och herrar i månadsskiftet

9 augusti 2022 22:00
SSL DAM/HERR

U19-VM för damer spelas den 31 augusti till 4 september i Katowice, Polen. Den 31 augusti-3 september reser Guldsteget för herrar till Lettland där tre landskamper väntar. I båda landslagen finns Pixbospelare uttagna.


GULDSTEGET - LANDSKAMP HERRAR

Den 31 augusti-3 september reser Guldsteget för herrar till Lettland där tre landskamper väntar. Nu är truppen till de kommande landskamperna uttagen.

Guldsteget är Svensk Innebandys talangutvecklingsprogram där deltagarna får kontinuerlig feedback och individuell utveckling under säsongens gång. Ansvarig för Guldsteget på dam- respektive herrsidan är förbundskaptenerna Åsa Karlsson(dam) samt Thomas Brottman/Niklas Nordén(herr).

Uttagna Pixbospelare: Oskar Weissbach och Filip Wramdemark.

Se truppen här >

. . .

U19-VM DAMER

U19-VM för damer spelas den 31 augusti till 4 september i Katowice, Polen. Nu är VM-truppen – bestående av 20 spelare – uttagen till mästerskapet. ”Det är en mix av spelare som kan avgöra matcher både offensivt och defensivt”, säger förbundskapten Camilla Granelid.

Mästerskapet i Katowice startar den sista augusti men redan veckan innan samlas U19-damlandslaget i Malmö där de sista förberedelserna sker inför avfärden mot Polen. Med en trupp bestående av 20 talangfulla spelare så ser förbundskapten Camilla Granelid positivt både på det stundande världsmästerskapet och framtiden för spelarna.

Uttagna Pixbospelare: Frida Hellström, Thea Löfborg och Axina Pettersson.

Se truppen här >