Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Fredag
19 Apr 1 match
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Idag 2 matcher

Ordförandebyte i Pixbo Wallenstam

25 juli 2018 10:00
KLUBBEN

Torsdagen den 19 juli höll Pixbo Wallenstam Innebandy årsmöte. Där beslutades bland annat att Fredrik Löfgren blir ny ordförande i klubben och att Jan Inge Forsberg lämnar samma position efter 37 år i rollerna som ordförande och vice ordförande. Årets årsmöte blev det 37:e i ordningen för Pixbo Wallenstam IBK och det 13:e i ordningen för Pixbo Wallenstam IBF.


Seppo Vaihela, från företaget Prové, höll i ordförandeklubban på årsmötet för tredje året i rad. Seppo har stor erfarenhet av värdegrundsarbete och föreningsliv vilket har varit mycket betydelsefullt för Pixbo Wallenstams arbete med dessa frågor.

Finansmässigt redovisades ett minusresultat. Pixbo Wallenstam Innebandy har dock en fortsatt god ekonomi men det finns framtida utmaningar i att öka intäkterna för att möta kostnadsökningar. Målet 2018/19 är exempelvis att öka antal sponsorer och publiksiffrorna på SSL-matcherna.

Arenaprojektet går sakta men säkert framåt. En detaljplan har nu antagits och byggstart blir förhoppningsvis kommande säsong beroende på eventuella överklaganden.

Sportsligt var både SSL dam och SSL herr i SM-slutspel även föregående säsong. Ett silver under innebandyfesten för JAS-killarna inkasserades också.

Som nämns ovan har vissa förändringar skett i klubbens styrelse. Fredrik Löfgren som nu tar över ordförandeklubban har varit ungdomsledare i klubben i sju och har sedan två år tillbaka ansvarat för klubbens hållbarhets- och värdegrundsarbete.

Hela Pixbo Wallenstam Innebandys styrelse 2018/19

Fredrik Löfgren, ordförande, (nyval 1 år)

Ledamöter:

Jan Inge Forsberg (omval 2 år)

Mats Romell (omval 2 år)

Inge Nilsson (omval 2 år)

Kalevi Pessi (omval 1 år)

Jan-Erik Larsson (1 år kvar)

Jorunn Göransson (1 år kvar)

Mehregan Redjamand (nyval 2 år)

Ann-Sofie Lindh (nyval 1 år)

Mats Lindkvist (nyval 1 år, tillbaka efter 1 år i valberedningen)

Valberedning:

Lars Ståhl (sammankallande) (omval 1 år)

Lena Magnberg (omval 1 år)

Kristina Landgren Carestam (nyval 1 år)

Läs mer om Fredriks och Jan Inges tankar om ordförandebytet på Pixbo.se inom kort. Pixbo Wallenstam vill också tacka Timmy Ågeby för hans engagemang i klubben och styrelsen.