Lördag
16 Mar 1 match
Måndag
18 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match

Stort tack för denna säsong - fortsätt att följa oss på Pixbo.se och i sociala medier

19 april 2019 14:00
SSL HERR/DAM

I och med damernas förlust under skärtorsdagen är säsongen över för klubbens båda SSL-lag. Pixbo Wallenstam vill rikta ett stort tack till alla inblandade under den gångna säsongen 2018/2019; spelare, domare, ledare, sponsorer, styrelse, eventgrupp och sist men inte minst SUPPORTRARNA.

Fortsätt att följa oss på Pixbo.se och i sociala medier. Trots att SSL-säsongen är slut händer mycket i föreningen både inför och under sommaren; cuper, nyförvärv, sommarcamp och andra aktiviteter mm.


Våra tankar går lite extra till klubbens hängivna hejaklacksledare Kristoffer "Krille" Schutz som har varit en trogen supporter men som inte finns bland oss längre. Tack för allt Krille!

Fortsätt att följa oss på Pixbo.se och i sociala medier. Trots att SSL-säsongen är slut händer mycket i föreningen både inför och under sommaren; cuper, sommarcamp och andra aktiviteter mm.

Pixbo.se hjälper dig också att hålla kollen på vad som händer i damernas och herrarnas SSL-trupper och i Pixbo Wallenstams Akademi. Vilka spelare kommer, vilka går, vilka förlänger? Silly Season sidan uppdateras löpande.