Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Fredag
19 Apr 1 match
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher

Två talanger ansluter till Pixbo Wallenstam Akademi

12 november 2019 21:00
AKADEMIN

Varmt välkomna säger vi till Albin Wikström-Linders och Lucas Dahlström som båda har valt att fortsätta sin utveckling i Pixbo Wallenstam Akademi. De båda spelarna ansluter omgående. Peter Runnestig Sportchef PW Akademi säger:

"Detta är ytterligare ett kvitto på att det vi gör i Pixbo Wallenstam Akademi passar unga talanger som vill satsa fullt ut på sin innebandy. Att jobba med individuell utveckling överordnat resultat för laget är den inslagna vägen vi tror på och kommer på sikt fostra ännu fler framtida SSL-spelare i Pixbo Wallenstam."


I den Mölndals IBF fostrade Lucas Dahlström ser vi i Pixbo Wallenstam en klassisk center med ett brinnande innebandyhjärta, en talangfull spelare som är beredd att göra det som krävs för att lyckas.

Efter att ha spelat några säsonger i Mölndals IBF har även Albin Wikström-Linders valt att ta klivet till Pixbo Wallenstams Akademi, en spelare med en fin och funktionell teknik och bra blick för spelet.

Vi vill rikta ett stort tack till Mölndals IBF som inte bara har fostrat två duktiga spelare utan också under hela processen varit professionella och tillmötesgående.