Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Fredag
19 Apr 1 match
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher

Pressmeddelande: Fredrik Edendahl lämnar Pixbo Wallenstam

27 mars 2018 19:30
KLUBBEN

Fredrik Edendahl har valt att säga upp sig från sin anställning som klubbdirektör i Pixbo Wallenstam. Edendahl avslutar sin anställning i klubben under våren. Styrelsen kommer inte omedelbart att påbörja rekryteringen av en ny klubbchef.


Styrelsens ordförande Jan Inge Forsberg kommenterar.

– Styrelsen kommer inte omedelbart att påbörja rekrytering av ny klubbchef utan väljer att se över organisationen för att på bästa sätt behålla en stark och hållbar verksamhet och ytterligare stärka den.

Forsberg säger vidare:

– Arbetet med att leda och utveckla klubbens kärnverksamhet som är ungdomsverksamheten, akademi och talangutveckling samt elitverksamheten kommer att ske i kommittéer tillsammans med ett redan befintligt starkt kansli.

Fredrik Edendahl säger:

– Jag har haft ett spännande, utmanande och lärorikt år i Pixbo Wallenstam. Jag har lärt känna många fantastiska eldsjälar och träffat många företag som tror lika mycket på föreningen som jag gör. Jag vill säga tack till alla och önskar er alla ett riktigt bra innebandyår som gärna får krönas med många rödvita framgångar för våra många duktiga lag ända upp till SSL på både dam- och herrsidan. Vi ses snart på planen - det lovar jag, säger Fredrik Edendahl.