Måndag
01 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Fredag
19 Apr 1 match
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher

Föreningen följer de nya reglerna

10 februari 2022 23:30
KLUBBEN

Regeringen och Folkhälsomyndigheten har beslutat att ta bort de flesta restriktioner och allmänna råd från och med den 9 februari 2022. Pixbo Wallenstam IBK/IBF följer myndigheternas rekommendationer och de uppdaterade bestämmelserna från Svenska Innebandyförbundet och Västsvenska Innebandyförbundet i sin helhet. Detta beslut innebär därför att tidigare meddelade instruktioner och rutiner i föreningen för smittskydd, matcharrangemang, Covid-pass etc, har upphört att gälla.


Samhället går nu in i en ny fas hur covid-19 ska hanteras. Verksamhet efter verksamhet ska återgå till hur det var före pandemin och det ska även alla vi inom Svensk Innebandy göra. De lättade restriktionerna innebär dock att det egna ansvaret är stort och de rekommendationer som fortfarande gäller för alla är:

  • Stanna hemma och undvik nära kontakt med andra om du är sjuk med symtom som kan vara covid-19.
  • Folkhälsomyndigheten rekommenderar vuxna personer som inte har vaccinerat sig att vidta särskilda försiktighetsåtgärder. Det innebär att dessa personer bör undvika trängsel och stora folksamlingar inomhus. De ovaccinerade som tillhör en medicinsk riskgrupp löper större risk för allvarlig sjukdom. Risken för allvarlig sjukdom ökar även i takt med stigande ålder.

Tusen tack

Tusen tack till alla som har bidragit, hållit ut och fortsätter att bidra att hålla i gång vår verksamhet på bästa sätt.

Vi riktar vårt särskilda tack till våra medlemmar, ledare och funktionärer för era insatser och ert viktiga arbete i föreningen.

Särskilt tack till alla våra samarbetspartners och alla er som har gett oss sitt stöd på ett eller annat sätt.

Nu tar vi tillsammans säsongen i mål med ny energi, omtanke och respekt för allt kämpande där ute!

...

Krisgruppen inom Pixbo Wallenstam IBK/IBF. För krisgruppen: