Lördag
16 Mar 1 match
Måndag
18 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match
Söndag
22 Sep 1 match
Tisdag
24 Sep 1 match
Fredag
27 Sep 1 match
Söndag
29 Sep 1 match
Onsdag
02 Okt 1 match
Fredag
04 Okt 1 match
Söndag
06 Okt 2 matcher
Torsdag
10 Okt 1 match
Lördag
12 Okt 1 match
Söndag
13 Okt 1 match
Söndag
20 Okt 1 match
Tisdag
22 Okt 1 match
Lördag
26 Okt 1 match

Linus Nestorsson klar för Pixbo Wallenstam

30 april 2019 12:15
SSL HERR

Pixbo Wallenstams herrar laddar om inför kommande säsong och nu är ytterligare en pusselbit i lagbygget lagd. Klubben välkomnar sitt senaste tillskott i truppen - Linus Nestorsson.

Säsongens första nyförvärv för Pixbo Wallenstams herrar var Fabian Lindbäck född år 2000. Klart är också att man flyttar upp Kalle Lundgren, Charlie Jonsson, Alfred Pettersson och Jesper Wallström från egna led till SSL-truppen inför kommande säsong. Samtliga spelare är födda samma år som Lindbäck. När man nu presenterar nästa nyförvärv, Linus Nestorsson, fortsätter man på samma spår, även Linus är född år 2000.


– Det blev Pixbo Wallenstam för det är ett lag där jag känner att jag kan utvecklas som spelare i men även som person. Det är också en klubb som älskar att vinna precis som jag. En faktor var också att jag känner Jesper Wallström, vi växte upp ihop och han sa att det är en bra förening så jag är nöjd med mitt beslut.

Linus och Jesper spelade ihop i moderklubben Herrestad. Efter tre säsonger i Lockerud Mariestad för Linus del återförenas de nu i Pixbo Wallenstam.

– Självklart var det ett svårt val och andra alternativ fanns. Samtidigt vet jag att det var rätt val och Pixbo Wallenstam var nummer ett i slutändan. Största skillnaden mellan division ett och SSL kommer nog att vara tempot och det fysiska spelet, men det är bara kul när det smäller.

Nestorsson om sig själv som spelare:

– En spelare med ett bra spelsinne som gillar att sätta fart på bollen och som alltid ger mitt yttersta för att laget ska vinna matcher.

Sportchef Rikard Jonsson är nöjd över att ännu en talang ansluter till Pixbo Wallenstam inför kommande säsong.

– Att Linus väljer oss för sin fortsatta utveckling gör mig både glad och stolt. Det ger cred till vårt arbete att ytterligare en stor svensk talang väljer oss före andra SSL-klubbar. Han är en redan en playmaker av rang och med ett stort spelsinne. Att vi i Pixbo Wallenstam nu får möjligheten att fortsätta att utveckla Linus vidare känns otroligt inspirerande.

_Foto: Pixbo.se (fri att använda) _