Lördag
16 Mar 1 match
Måndag
18 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match

Pressmeddelande: Finländska lagkaptenen stannar i Pixbo Wallenstam

11 juni 2019 10:00
SSL DAM

Pixbo Wallenstam fortsätter att bygga sitt lag inför kommande säsong. Nu är en viktig pusselbit på plats. Finska landslagets rutinerade back och lagkapten, Mia Karjalainen, förlänger sitt kontrakt.

Mia kom till Pixbo Wallenstam med internationell rutin inför den förra säsongen, nu väljer Mia Karjalainen att förlänga sitt kontrakt.


– Jag beslutade mig för att förlänga mitt kontrakt för att jag vill fortsätta att koncentrera mig på innebandy och den bästa platsen för mig att göra det på är Göteborg och Pixbo Wallenstam. Jag njuter av innebandyn här och självklart också av laget och allt annat runt omkring. Det har varit viktigt för mig de senaste åren. Jag ser fram emot nästa säsong och jag tror att vi har möjligheter att bli ett av Sveriges bästa lag.

Fredrik Larsson, en av sportcheferna för Pixbo Wallenstam SSL dam betonar vikten av Mias förlängning.

– Det betyder otroligt mycket då hon står för starka ledaregenskaper, rutin och skicklighet i sina beslut på planen. Mia har en fenomenal förmåga att plocka fram den finska sisun när det gäller som mest, vilket hon inte minst visade i vårens SM-slutspel. Hon kommer att vara en av nyckelspelarna för oss i nästa säsongs jakt på SM-guldet, en säsong som ser ut att bli en av hennes bästa säsonger någonsin.

Bild: Fri att använda, © Idrottsfoto