Söndag
11 Mar 1 match
Torsdag
15 Mar 1 match
Lördag
17 Mar 1 match
Söndag
18 Mar 1 match
Tisdag
20 Mar 1 match
Torsdag
22 Mar 1 match
Fredag
23 Mar 1 match
Lördag
24 Mar 1 match
Söndag
25 Mar 1 match
Måndag
26 Mar 1 match
Torsdag
29 Mar 1 match
Fredag
06 Apr 1 match
Söndag
08 Apr 1 match
Onsdag
11 Apr 1 match
Hemma
Pixbo
PIX
Borta
Dalen
DAL

En femetta när damerna slog Dalen på hemmaplan

3 mars 2018 22:00
SSL DAM

Dalen från Umeå gästade under lördagen Pixbo Wallenstams damer för match i SSL Hemmalaget kunde slutligen vinna relativt komfortabelt med 5-1.

Efter en jämn första period drog hemmalaget ifrån i andra. Ett övertag man inte släppte i tredje och till slut blev segermarginalen fyra bollar.


Amanda Wetterström gjorde sitt första mål i SSL när hon gav Pixbo Wallenstam ledningen efter åtta minuter i Wallenstamhallen. Dalen kvitterade sedan i slutet av perioden efter att man klarat av ett box play.

– Vi har mycket boll och borde gjort något mer mål. Samtidigt kändes det som att vi hade koll, säger Caroline Adelöw.

Alicia Fylke gav återigen ledningen till Pixbo Wallenstam i mitten av den andra perioden fram till 2-1. Minuterna senare utökade Stephanie Boberg innan Fylke gjorde sitt andra mål i matchen och perioden fram till 4-1.

– Vi steppar upp ett snäpp till och nu får vi utdelning framåt. Vi hade också bra energi på bänken, säger Caroline Adelöw.

Therese Landén gjorde sedan hemmalagets nästa mål i början på tredje. Det blev också matchens sista mål och slutresultatet skrevs till 5-1.

– Vi lyckades stänga matchen och kände oss säkra i sista, säger Caroline Adelöw.

Alicia Fylke (2+0) och Lisa Andebratt (0+2) blev poängbäst i hemmalaget. Till matchens lirare utsågs Caroline Adelöw som äntligen är tillbaka efter ett längre skadeuppehåll.

– Jag hade hoppats på att vara tillbaka något tidigare men nu känns det overkligt, det går inte att beskriva. Det tog lång tid men har varit värt allt slit säger Caroline Adelöw.

Nästa vecka väntar två matcher för Pixbo Wallenstams damer då man möter Warberg borta i Sparbanken Wictory Center på fredag den 9 mars kl. 19.00 och Västerås Rönnby hemma i Wallenstamhallen på söndag, den 11 mars kl. 16.00.

Köp biljett till den matcher här: pixbo.ebiljett.nu/Home/Tickets/78/false

– Vi ska behålla tempot från denna veckan och ta med oss in i nästa, säger Caroline Adelöw.