Måndag
01 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Fredag
19 Apr 1 match
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher
Hemma
Växjö
VÄX
Borta
Pixbo
PIX

Växjö vill gå om sargat Pixbo

12 januari 2018 15:00
Matchguide

Växjö har gått som tåget den senaste tiden med fyra vinster på de fem senaste. Under söndagen kommer Pixbo på besök, gästerna som haft det tungt den senaste tiden med två raka förluster. Nu skiljer det bara två poäng i tabellen och räkna med en kamp in i det sista i Fortnox Arena.


Växjö - Pixbo

Söndag 16.30 Fortnox Arena

Fem senaste Växjö: V, V, F, V, V

Fem senaste Pixbo: F, F, V, V, V

Växjö har visat fin form denna säsong och kommer med fyra vinster på de fem senaste matcherna. Dessutom är smålänningarna oerhört starka på hemmaplan och har endast en förlust hemma i Fortnox Arena och det var i omgång fyra. Hemmalaget är nu på jakt efter den åttonde raka hemmasegern. Under söndagen har man även chansen att gå om Pixbo i tabellen då det endast skiljer två poäng mellan lagen.

Men det är ett Pixbo med ett något sargat självförtroende som kommer på besök. Gästerna kommer med två raka förluster i bagaget, dessförinnan hade västgötarna endast en förlust på nio raka matcher. Det spelet hoppas man nu hitta tillbaka till för att fortsätta hålla smålänningarna bakom sig i tabellen.

Pixbo och Växjö har drabbats samman två gånger denna säsong, i det första mötet den 1 oktober vann Växjö hemma med 5-2. I returen i Mölnlycke den 10 december vann Pixbo med exakt samma siffror. Med andra ord slutar alltså söndagens möte med 5-2 till Växjö, eller?

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Växjö-Pixbo via SSL Play.