Måndag
01 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Fredag
19 Apr 1 match
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher
Hemma
Pixbo
PIX
Borta
Rönnby
RÖN

Pixbo har semifinalen i sikte

26 mars 2018 11:30
SSL-SLUTSPELET

Efter två raka segrar har Pixbo kopplat ett järngrepp om Rönnby i kvartsfinalserien. Nu har hemmalaget chansen att säkra en semifinalplats inför sin hemmapublik.


Pixbo - Rönnby

Måndag 19:00 Wallenstamhallen

Ställning i matchserien: 2-0 i matcher till Pixbo.

Pixbo har verkligen visat att den fina formen från säsongen har hängt med in i slutspelet. Mot Rönnby har man visat var skåpet ska stå i två raka matcher och visat att den offensiva spelglädjen håller i sig. 15 gjorda mål på två spelade slutspelsmatcher vittnar om att det finns kvalité framåt.

Nu har man chansen att göra rent hus med Rönnby när måndagen bjuder in till den tredje kvartsfinalen. Rönnby har haft svårt att få stopp på Pixbo och måste täppa till bakåt för att chansen på att förlänga säsongen ska finnas.

För faktum är att Rönnby har gjort fyra mål framåt i de två tidigare kvartsfinalerna, så hota Pixbo framåt har man visat att man klarar av - nu handlar det om att kunna stänga ner bakåt.

Framförallt måste man få stopp på hemmalagets Alicia Fylke som bjöd på fyra mål i den senaste matchen. Kommer man lyckas eller får Fylke fritt fram ännu en gång?